ŠTA SE DEŠAVA AKO ŽENA POPIJE VIJAGRU? Efekti su šokirajući, problemi nastaju OKO PRITISKA, a može DOĆI I DO OVOG..
Šta ako žena popije vijagru?, Foto: Profimedia

OPREZNO

ŠTA SE DEŠAVA AKO ŽENA POPIJE VIJAGRU? Efekti su šokirajući, problemi nastaju OKO PRITISKA, a može DOĆI I DO OVOG..

Pogledajte da li vijagru smeju da piju i žene i šta dešava u tom slučaju.

Objavljeno:

Vijagra je usrećila mnoge muškarce širom sveta od kada se pojavila na tržištu 1998. godine. Ova magična pilula uspela je da "izbaci" impotenciju iz psihijatrijskih ordinacija. Malu plavu pilulu obično uzimaju muškarci kojima je potrebna mala pomoć u spavaćoj sobi, ali šta se dešava ako žena želi da je proba? Ovo pitanje se nametnulo nakon povećanih istraživanja žena na Guglu: "Šta će im se desiti ako je probaju?"

Inače, vijagra je robna marka za lek koji se zove sildenafil, ali većina ljudi ga zna po popularnom imenu. Žene mogu da uzimaju vijagru iz ovog razloga - ali im to neće pomoći kada su u pitanju intimni odnosi. U stvari, to može da im stvori dodatni problem u ovom slučaju.

Šta ako ona popije vijagru?
Šta ako ona popije vijagru?foto: Tinnakorn Jorruang / Alamy / Alamy / Profimedia

Prema "Lioid's Pharmacy", neke žene veruju da vijagra može da pojačaa dotok krvi u njihove genitalije i čini intimne odnose prijatnijim. Međutim, ovo je daleko od istine!

Uzimanje vijagre kod žena ne čini da se neko oseća više uzbuđeno u krevetu. U stvari, to nema nikakve veze sa vašim nivoom uzbuđenja. Jednostavno, zbog sklopa hormona, nema isti efekat na žene i, ako već imate nizak krvni pritisak, može da bude problematično. Uvek mogu da dožive neželjene efekte kao što je glavobolja. Američka agencija za hranu i lekove (FDA) takođe nije odobrila vijagru za upotrebu kod žena.

BONUS VIDEO:

03:21

NOVI TREND MEĐU MLADIMA, PIJU VIJAGRU VEĆ SA 16 GODINA:

(Espreso / Mondo / Prenela I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.